BENVINGUTS!


BENVINGUTS!

En aquest bloc anirem penjant algunes de les activitats que fan els alumnes de P4 a l'escola. Serà com entrar dins de l'aula per conèixer allò que fan aquests petits quan no els podeu veure.
Volem advertir-vos que, degut a la feina que comporta tenir actualitzat el bloc, pot ser que en ocasions trobeu a faltar noves entrades. Tot i així, procurarem anar afegint-hi coses!

També explicar-vos que a la part dreta teniu un apartat amb enllaços d'alguns jocs infantils online, un llistat de contes que considerem adients pels nens i nenes d'aquesta edat, i un recull d'altres blocs que poden ser del vostre interès.

Així doncs, només queda dir-vos que us convidem a voltar pel bloc, a "remenar-lo", a fer-hi aportacions i comentaris i, sobretot, a fer-ho amb els vostres fills!

dijous, 3 de febrer de 2011

Ens expliquem contes

Com ens agraden els contes! Llegir-los, que ens els expliquin i també explicar-los nosaltres mateixos!


De tant en tant treballem l'expressió oral d'una manera molt entretinguda que permet als infants ser els protagonistes. Per una banda, l'alumne que explica el conte treballa les habilitats expressives, la lectura, la gestualització, ... d'altra banda, la resta d'alumnes que escolten el conte fan un treball de caràcter actitudinal (respectar els companys, fer silènci, no interrompre, ...) i alhora lector (lectura d'imatges, hipòtesis sobre el conte, parts de la narració...).

Ai, ai...que hi ha alguns nens/es que no escoltaven gaire.... jaja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada