BENVINGUTS!


BENVINGUTS!

En aquest bloc anirem penjant algunes de les activitats que fan els alumnes de P4 a l'escola. Serà com entrar dins de l'aula per conèixer allò que fan aquests petits quan no els podeu veure.
Volem advertir-vos que, degut a la feina que comporta tenir actualitzat el bloc, pot ser que en ocasions trobeu a faltar noves entrades. Tot i així, procurarem anar afegint-hi coses!

També explicar-vos que a la part dreta teniu un apartat amb enllaços d'alguns jocs infantils online, un llistat de contes que considerem adients pels nens i nenes d'aquesta edat, i un recull d'altres blocs que poden ser del vostre interès.

Així doncs, només queda dir-vos que us convidem a voltar pel bloc, a "remenar-lo", a fer-hi aportacions i comentaris i, sobretot, a fer-ho amb els vostres fills!

dijous, 17 de febrer de 2011

SÈRIES AMB MACARRONS

A l'hora de plàstica vam pintar macarrons amb pintura vermella, blava, groga i verda.
Un cop van estar secs els vam fer servir per fer seriacions. Alguns ens varem atrevir amb sèries ben difícils i altres varem preferir fer-ne d'altres amb els nostres colors preferits... la qüestió era passar-ho bé treballant les matemàtiques!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada