BENVINGUTS!


BENVINGUTS!

En aquest bloc anirem penjant algunes de les activitats que fan els alumnes de P4 a l'escola. Serà com entrar dins de l'aula per conèixer allò que fan aquests petits quan no els podeu veure.
Volem advertir-vos que, degut a la feina que comporta tenir actualitzat el bloc, pot ser que en ocasions trobeu a faltar noves entrades. Tot i així, procurarem anar afegint-hi coses!

També explicar-vos que a la part dreta teniu un apartat amb enllaços d'alguns jocs infantils online, un llistat de contes que considerem adients pels nens i nenes d'aquesta edat, i un recull d'altres blocs que poden ser del vostre interès.

Així doncs, només queda dir-vos que us convidem a voltar pel bloc, a "remenar-lo", a fer-hi aportacions i comentaris i, sobretot, a fer-ho amb els vostres fills!

dimarts, 8 de febrer de 2011

FEM UN TREBALL COOPERATIU!

Durant aquesta primera part del curs hem estat treballant el projecte del bosc a través del qual hem pogut aprendre moltes coses sobre les plantes, els arbres, els animals, ... Una de les activitats que hem fet com a part del projecte és aquesta dels grups de treball cooperatiu.

Així doncs, després d’escollir els animals que treballaríem i repartir-nos-els, varem dedicar un temps a la recerca d’informació (que cada alumne va dur a terme a casa amb la família). Posteriorment, durant unes quantes sessions, ens varem ajuntar per grups per tal de preparar bé cadascun dels animals (parlant sobre les seves característiques més destacades, recollint imatges significatives, solucionant possibles dubtes, .…) i elaborar un mural conjunt.

El resultat final va ser 8 grups d’alumnes, cadascun d’ells expert en algun animal del bosc. Per tal de compartir la informació es varen programar unes sessions per dur a terme les exposicions i el corresponent treball sobre cada animal.


Aquí us deixem les exposicions que varen fer els vostres fills/es!
Esperem que gaudiu d’elles!

Mireia i Bea.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada