BENVINGUTS!


BENVINGUTS!

En aquest bloc anirem penjant algunes de les activitats que fan els alumnes de P4 a l'escola. Serà com entrar dins de l'aula per conèixer allò que fan aquests petits quan no els podeu veure.
Volem advertir-vos que, degut a la feina que comporta tenir actualitzat el bloc, pot ser que en ocasions trobeu a faltar noves entrades. Tot i així, procurarem anar afegint-hi coses!

També explicar-vos que a la part dreta teniu un apartat amb enllaços d'alguns jocs infantils online, un llistat de contes que considerem adients pels nens i nenes d'aquesta edat, i un recull d'altres blocs que poden ser del vostre interès.

Així doncs, només queda dir-vos que us convidem a voltar pel bloc, a "remenar-lo", a fer-hi aportacions i comentaris i, sobretot, a fer-ho amb els vostres fills!

dijous, 10 de febrer del 2011

Intercanvi de contes

Un cop cada trimestre ens ajuntem els nens i nenes d'infantil amb els de primària per explicar-nos contes. És un dia molt emocionant ja que els "grans" porten contes de casa i ens els expliquen en grupets reduits i això ens agrada molt!
Mireu quines cares i que atents que estàvem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada