BENVINGUTS!


BENVINGUTS!

En aquest bloc anirem penjant algunes de les activitats que fan els alumnes de P4 a l'escola. Serà com entrar dins de l'aula per conèixer allò que fan aquests petits quan no els podeu veure.
Volem advertir-vos que, degut a la feina que comporta tenir actualitzat el bloc, pot ser que en ocasions trobeu a faltar noves entrades. Tot i així, procurarem anar afegint-hi coses!

També explicar-vos que a la part dreta teniu un apartat amb enllaços d'alguns jocs infantils online, un llistat de contes que considerem adients pels nens i nenes d'aquesta edat, i un recull d'altres blocs que poden ser del vostre interès.

Així doncs, només queda dir-vos que us convidem a voltar pel bloc, a "remenar-lo", a fer-hi aportacions i comentaris i, sobretot, a fer-ho amb els vostres fills!

divendres, 18 de febrer de 2011

Un conte de làmines

La Carlota ens ha explicat el conte "De què fa gust la lluna?" però ho ha fet d'una manera molt especial... les làmines anaven passant com si es tractés d'una presentació i els animals desfilaven amunt i avall, uns a sobre els altres... per saber quin és el gust de la lluna!

Després, a la classe, ens hem estat mesurant i hem vist que hi ha nens i nenes més alts i altres més baixets; també hem vist que els objectes de l'aula són tots de diferents mides i els hem mesurat amb les nostres mans comptant els pams que feien les taules de l'aula, la pissarra, la porta, ...

Ens ho hem passat molt bé i aquest conte ens ha servit per aprendre moltes coses sobre les mesures!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada